Journal Title Abbrev.
J. Elem.

ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601

Szukaj artykułu

Journal of Elementology

Język / Language

Nawigacja

  • Strona główna
  • Aktualności
  • Redakcja
  • Bazy abstraktowe/indeksacyjne
  • Procedury i regulaminy
    • Regulamin dla Autorów
    • Procedura recenzji
      • Wytyczne dla Recenzentów
    • Etyka publikacji
      • Procedury bioetyczne
      • Konflikt interesów
    • Ochrona danych osobowych (RODO)
  • Autorzy
  • Wydania
    • Recenzenci
  • Baza artykułów
  • Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Archiwum

Kategorie

  • Agricultural
  • Biology and microbiology
  • Fisheries and animal bioengineering
  • Food science
  • Horticulture and forestry
  • Medicine and veterinary
  • Pollution and environment
  • Review paper
free counters
Strona główna   ›   Autorzy   ›   Ph.D DSc. Maciej Bosiacki

Maciej Bosiacki


Artykuły:




  • Wydanie: 1 / 2009 (pokaż)
    • Copper, zinc, iron and manganese content in edible parts of some fresh vegetables sold on markets in Poznań
  • Wydanie: 3 / 2018 (pokaż)
    • The content of selected heavy metals in fruiting bodies of Agaricus bisporus (Lange) Imbach. wild growing in Poland 
  • Wydanie: 4 / 2021 (pokaż)
    • Effects of HPS and LED lighting on the growth and the content of selected nutrients in the fruits of Cucumis sativus L.

  • Wydanie: 2 / 2022 (pokaż)
    • Concentration of heavy metals in urban allotment soils and their uptake by selected vegetable crop species - a case study from Gorzów Wielkopolski, Poland
  • Wydanie: 1 / 2011 (pokaż)
    • A comparison of the efficiency of organic and mineral iron compounds in the greenhouse cultivation of lettuce
    • Effect of nitrogen, phosphorus and potassium fertilization on the content of macroelements in fruits of aubergine (Solanum melongena L.) grown on organic substrates
  • Wydanie: 4 / 2015 (pokaż)
    • Effect of choline-stabilized orthosilic acid application on tomato grown under increasing Mn stress
  • Wydanie: 1 / 2016 (pokaż)
    • Mineral composition and the content of phenolic compounds of ten broccoli cultivars
  • Wydanie: 1 / 2017 (pokaż)
    • Influence of sodium chloride on selected growth parameters and macronutrient content in pelargonium leaves  
Obsługa informatyczna: redicon.pl - Strony internetowe Olsztyn

Projekt strony www finansowany ze środków projektu INDEX PLUS.

© Copyright by Polskie Towarzystwo Magnezologiczne i Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie