Journal Title Abbrev.
J. Elem.
ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601
Szukaj artykułu
Język / Language
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Redakcja
Bazy abstraktowe/indeksacyjne
Procedury i regulaminy
Regulamin dla Autorów
Procedura recenzji
Wytyczne dla Recenzentów
Etyka publikacji
Procedury bioetyczne
Konflikt interesów
Ochrona danych osobowych (RODO)
Autorzy
Wydania
Recenzenci
Baza artykułów
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Archiwum
Kategorie
Agricultural
Biology and microbiology
Fisheries and animal bioengineering
Food science
Horticulture and forestry
Medicine and veterinary
Pollution and environment
Review paper
Strona główna
›
Autorzy
›
prof. dr hab Krystyna Zarzecka
Krystyna Zarzecka
Artykuły:
Wydanie: 2 / 2010
(pokaż)
Content and uptake of phosphorus and calcium with the yield of potato tubers depending on cultivation operations
The effect of weed control methods on magnesium and calcium content in edible pea seeds (
Pisum sativum
L.)
Wydanie: 1 / 2009
(pokaż)
Impact of insecticides on magnesium and calcium contents in potato tubers
Wydanie: 1 / 2016
(pokaż)
Concentrations of copper, zinc and manganese in potato tubers under the influence of herbicides
Wydanie: 4 / 2021
(pokaż)
Modifications of vitamin C and total protein content in edible potato tubers under the influence of herbicide and biostimulants
Wydanie: 1 / 2011
(pokaż)
Effect of insecticides on phosphorus and potassium content in tubers of three potato cultivars
Wydanie: 2 / 2012
(pokaż)
Potato tuber content of magnesium and calcium depending on weed control methods
Wydanie: 2 / 2009
(pokaż)
Effect of cultivation factors on magnessium content in and removal by the potato tuber crop