Journal Title Abbrev.
J. Elem.
ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601
Szukaj artykułu
Język / Language
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Redakcja
Bazy abstraktowe/indeksacyjne
Procedury i regulaminy
Regulamin dla Autorów
Procedura recenzji
Wytyczne dla Recenzentów
Etyka publikacji
Procedury bioetyczne
Konflikt interesów
Ochrona danych osobowych (RODO)
Autorzy
Wydania
Recenzenci
Baza artykułów
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Archiwum
Kategorie
Agricultural
Biology and microbiology
Fisheries and animal bioengineering
Food science
Horticulture and forestry
Medicine and veterinary
Pollution and environment
Review paper
Strona główna
›
Autorzy
›
nn Katarzyna Ząbek
Katarzyna Ząbek
Artykuły:
Wydanie: 1 / 2012
(pokaż)
Effect of saccharomyces cerevisiae yeast on milk protein content and composition and serum mineral concentrations in sheep
Wydanie: 2 / 2021
(pokaż)
Impact of a production season on the chemical composition and pro-health properties of milk and rennet cheese from sheep