Journal Title Abbrev.
J. Elem.
ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601
Szukaj artykułu
Język / Language
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Redakcja
Bazy abstraktowe/indeksacyjne
Procedury i regulaminy
Regulamin dla Autorów
Procedura recenzji
Wytyczne dla Recenzentów
Etyka publikacji
Procedury bioetyczne
Konflikt interesów
Ochrona danych osobowych (RODO)
Autorzy
Wydania
Recenzenci
Baza artykułów
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Archiwum
Kategorie
Agricultural
Biology and microbiology
Fisheries and animal bioengineering
Food science
Horticulture and forestry
Medicine and veterinary
Pollution and environment
Review paper
Strona główna
›
Autorzy
›
Prof. Barbara Dolińska
Barbara Dolińska
Artykuły:
Wydanie: 2 / 2015
(pokaż)
Effect of the addition of zinc and selenium ions on the stability of the Biolasol liquid used for perfusion, reperfusion and preservation of parenchymal organs of the abdominal cavity
Wydanie: 4 / 2016
(pokaż)
Influence of incubation conditions on baker’s yeast enrichment in selenium