Journal Title Abbrev.
J. Elem.

ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601

Szukaj artykułu

Journal of Elementology

Język / Language

Nawigacja

  • Strona główna
  • Aktualności
  • Redakcja
  • Bazy abstraktowe/indeksacyjne
  • Procedury i regulaminy
    • Regulamin dla Autorów
    • Procedura recenzji
      • Wytyczne dla Recenzentów
    • Etyka publikacji
      • Procedury bioetyczne
      • Konflikt interesów
    • Ochrona danych osobowych (RODO)
  • Autorzy
  • Wydania
    • Recenzenci
  • Baza artykułów
  • Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Archiwum

Kategorie

  • Agricultural
  • Biology and microbiology
  • Fisheries and animal bioengineering
  • Food science
  • Horticulture and forestry
  • Medicine and veterinary
  • Pollution and environment
  • Review paper
free counters
Strona główna   ›   Autorzy   ›   dr inż. Maja Baranowska

Maja Baranowska


Artykuły:




  • Wydanie: 2 / 2015 (pokaż)
    • The effect of ensiling in round bales on the content of nitrogen fractions in lucerne and red clover protein
  • Wydanie: 4 / 2015 (pokaż)
    • Changes in the amino acid composition during the ensiling  of lucerne and red clover in round bales
  • Wydanie: 3 / 2016 (pokaż)
    • Effect of a harvest time and cultivar on the chemical composition and in vitro ruminal dry matter degradability of perennial ryegrass (Lolium perenne L.)
  • Wydanie: 4 / 2019 (pokaż)
    • Effects of cultivar and harvest date on the composition of nitrogen fractions in Festulolium herbage
    • Effect of a harvest date and cutting height on the concentrations of carotenoids and tocopherols in Virginia fanpetals (Sida hermaphrodita) herbage and silage
  • Wydanie: 3 / 2014 (pokaż)
    • Nitrogen fractions and amino acid content in alfalfa and red clover immediately after cutting and after wilting in the field
  • Wydanie: 1 / 2016 (pokaż)
    • Influence of A diet containing β-carotene and omega-3 fatty acids on the biochemical and nonspecific humoral immunity indicators and on the results of experimental calf rearing
  • Wydanie: 1 / 2021 (pokaż)
    • Assessment of the nutritional value of Sida hermaphrodita (L.) Rusby (Virginia fanpetals): chemical composition of herbage and silage
Obsługa informatyczna: redicon.pl - Strony internetowe Olsztyn

Projekt strony www finansowany ze środków projektu INDEX PLUS.

© Copyright by Polskie Towarzystwo Magnezologiczne i Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie