Journal Title Abbrev.
J. Elem.
ISSN – 1644-2296
DOI: 10.5601
Szukaj artykułu
Język / Language
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Redakcja
Bazy abstraktowe/indeksacyjne
Procedury i regulaminy
Regulamin dla Autorów
Procedura recenzji
Wytyczne dla Recenzentów
Etyka publikacji
Procedury bioetyczne
Konflikt interesów
Ochrona danych osobowych (RODO)
Autorzy
Wydania
Recenzenci
Baza artykułów
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Archiwum
Kategorie
Agricultural
Biology and microbiology
Fisheries and animal bioengineering
Food science
Horticulture and forestry
Medicine and veterinary
Pollution and environment
Review paper
Strona główna
›
Autorzy
›
dr inż. Maja Baranowska
Maja Baranowska
Artykuły:
Wydanie: 2 / 2015
(pokaż)
The effect of ensiling in round bales on the content of nitrogen fractions in lucerne and red clover protein
Wydanie: 4 / 2015
(pokaż)
Changes in the amino acid composition during the ensiling of lucerne and red clover in round bales
Wydanie: 3 / 2016
(pokaż)
Effect of a harvest time and cultivar on the chemical composition and in vitro ruminal dry matter degradability of perennial ryegrass (Lolium perenne L.)
Wydanie: 4 / 2019
(pokaż)
Effects of cultivar and harvest date on the composition of nitrogen fractions in Festulolium herbage
Effect of a harvest date and cutting height on the concentrations of carotenoids and tocopherols in Virginia fanpetals (
Sida hermaphrodita
) herbage and silage
Wydanie: 3 / 2014
(pokaż)
Nitrogen fractions and amino acid content in alfalfa and red clover immediately after cutting and after wilting in the field
Wydanie: 1 / 2016
(pokaż)
Influence of A diet containing
β
-carotene and omega-3 fatty acids on the biochemical and nonspecific humoral immunity indicators and on the results of experimental calf rearing
Wydanie: 1 / 2021
(pokaż)
Assessment of the nutritional value of
Sida hermaphrodita
(L.) Rusby (Virginia fanpetals): chemical composition of herbage and silage